Meniu
Cos de cumparaturi

Merlot Roze 2021

Merlot Roze 2021
Fiind locati la tara, nu a fost deloc greu,fructele si legumele provenind in proportie de 80 % din gradina si livezile noastre,care acum se intind pe mai mult de 11 hectare.
  120,00 RON
  140,00 RON

  Descriere

  Merlot roze 2021

  12 grade alcool

  Vin demisec

  Bag in box de 10 litri

  Transport si Plata

  Transportul se face prin Curier Rapid sau  prin Posta Romana, principalul interes este siguranta si rapiditatea cu care ajuns produsele la dumneavoastra

  Costul transportului variaza in functie de greutate:

  • Pana in 10 kg - 25 ron
  • Peste 10 kg - 50 ron


  Plata produselor se poate face in urmatoarele moduri:

  • Ramburs
  • Transfer bancar
  Etichete: Merlot roze 2018

  Cum se face ?

  Facem vin de peste 14 ani, tradițional, vin din struguri, ”căci altfel ne bate Dumnezeu”asta era vorba bunicului meu

  Se spune ca vinul bun incepe din vie, si nimic nu poate fi mai adevarat decat asta. Din pacate “marii producatori” mai uita treaba asta si fac vin din struguri munciti de altii, in tot felul de conditii. Am pus accent pe suprafetele de vita de vie detinute, in sensul ca via trebuie ingrijita permanent, sa nu existe altceva in afara de vita de vie pe tarla, tratamentele sa fie facute la timp, preventiv si nu curativ, cu cat mai putine substante posibil. Pot sa ma laud ca in ultimii 3 ani nu am avut decat 5 tratamente la vie pe an, in contextul in care in zona Dragasani este o medie de 10, iar in unele cazuri exceptionale chiar si 18 tratamente pe an… Bineinteles ca tot acest lucru se reflecta in vin, cu cat mai putine tratamente, cu atat mai bun vinul, zic eu.